lördag 24 oktober 2009

Shoppoholic

I perioder så får jag för mig att jag måste uppdatera min garderob. Inget konstigt med det. Väldigt naturligt och troligtvis väldigt kvinnligt också.

Är dessutom galen i att handla med kuponger. Det gör shoppandet ännu roligare på något sätt. 25 procent på ett helt inköp... Ja, tack! Blev en sån runda igår. Köpte bebiskläder till lilla Emmy som vi ska träffa för första gången nästa helg. Passade ju då på att köpa en tröja, strumpbyxor, en bikiniunderdel och knälånga strumpor till mig. Hade ångest sen när jag kom hem. Inte för att jag inte borde handlat, eftersom jag misstänker att jag inte kommer att få ersättning för mina graviditetskrämpor. Nej, anledningen att jag fick ångest var att jag inte hade handlar tillräckligt. Fick inte med mig en kofta hem som jag ett bra tag nu tänkt att köpa, eftersom jag GLÖMDE bort den i mitt stirr. Men så kom räddningen. Mor min, hon som jag ärvt mitt kupong- och shoppingberoende av, hade ju så klart en extra rabattkupong så på måndag bär det av till affären igen. Tänk nu om den där koftan jag så gärna vill ha inte finns just i den här affären. Skulle ju vara min bondtur.

Enligt ett test på Facebook är jag mest lik Anna Anka av Hollywoodfruarna. Om jag verkligen hade varit lik henne hade jag inte behövt använda mina kuponger, utan spenderat 7000 dollar i veckan eller vad det nu är hon mumlade om i ett av avsnitten. Men nu är jag bara en vanlig Andersson med ett sug att se bra ut till en något mindre peng.

3 kommentarer:

 1. jag tycker att det är BRA att du uppdaterar din garderob med jämna mellanrum...
  bra för MIG alltså

  SvaraRadera
 2. ville bara säga att jag gillar denna bloggen supermycket. jag som annars inte vet så mycket om min systers tankar.
  älskar dig min sötaste syster.

  puss

  SvaraRadera
 3. Kuponger är jätte bra ju! handlade oxå med den 25& från Lindex :) Borde nog inte shoppa så mkt heller med tanke på hur lite pengar man får av att gå hemma och kräkas. Jag är dock helt fast vid tradera. Tänk så mkt klipp man kan göra där :)

  SvaraRadera