torsdag 25 november 2010

Update

Panodilen slog inte till i natt. Liten hade ont och grät förtvivlat i 1,5 timme. Men till slut somnade han. 1,5 timme är mycket mindre än nästan fem timmar, men ni som har barn vet att 1,5 timme är fruktansvärt lång tid när man inte kan lugna sitt barn.

Idag har vi vårt första besök till en så kallad sömnexpert. Tyvärr är inte mina förhoppningar så stora inför dagens besök. Vi har träffat denna kvinna förr med liten och det gav inte speciellt mycket då. Men vem vet, han har ju blivit större och vi känner honom bättre och kan förklara hans bekymmer bättre nu.

Fortsättning följer...

4 kommentarer:

 1. Håller tummar o tår för att träffen ska ge något denna gång.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag känner med er och förstår precis vilken panik ni har. Vi börjar komma i ro här hemma med Sam nu. Vi testade alla möjliga metoder men där finns två som verkligen har gjort skillnad. Vi ringde Ystad Kiroprakter Klinik (Henrik Højgaard, telnr 0411-555102) och de var helt underbara. Han kollar över kroppen så att de små inte har ont någonstans. Ring dit direkt! Och så provade vi även mjölkfri mat vilket har gjort underverk på hans mage. Kräktes mycket innan och det har försvunnit helt nu. Men vilket som gjort mest inverkan på sömnen är svårt att säga. Hoppas mina råd kan vara till lite nytta för er och att det vänder snabbt!

  SvaraRadera
 3. Tack Ulrika! Vi har tyvärr redan gjort allt det där :( Men idag träffade vi en läkare som tog en mängd prover. Få se om det ger något. Inatt tar Fredde nattpasset. Tjohooo!

  SvaraRadera
 4. ojoj. stackarn.
  gråter han i 1½h helatiden då alltså?
  gud så jobbigt för er och för honom.

  jobbit.
  hoppas det löser sig snart.
  verkar fruktansvärt frustrerande att vara en liten kille som inte kan förklara vad som bekymrar honom.

  SvaraRadera