torsdag 11 november 2010

Änglar finns

Denna höst har fått mig att förstå att änglar finns. Denna höst har fått mig att förstå att livet inte är självklart. Jag visste ju självklart det innan, men har man varit förskonad från sjukdom och död så lever man i en skyddad bubbla. Visst har jag stött på sjukdom och död men aldrig har det varit så påtagligt som de två sista månaderna. Ständigt har jag er i mina tankar, ni fina små änglar som inte fick vandra här med oss. Ständigt har jag änglarnas familjer i mina tankar. Att beröras av det otänkbara är för mig en styrka. Att inte blunda för det jobbiga, för det tunga, för det som är svårt att hantera. Men att hitta styrkan och orka med är inte självklart. Att komma ur bubblan är jobbigt. Att blotta sin själ. Men stark det blir man om man orkar. Ni änglaföräldrar - er inre styrka och kraft är imponerande. DET är den! Innerligt hoppas jag att ingen av er ska behöva möta denna sorg igen, innerligt hoppas jag att ingen av oss ska behöva få möta denna sorg igen.

Tänd ett ljus för alla änglar.

2 kommentarer:

 1. Mina tårar rinner längs mina kinder min underbara vän... vad fint du skriver. Du ger mig av din styrka blir lite lättare att leva i i detta mörker. Många änglakramar Sofia

  SvaraRadera
 2. nu gråter jag med.

  det är så orättvist i livet.
  men livet är också vackert - det får vi inte glömma. ni som har drabbats måste fortsätta leva och njuta av det som finns kvar och som är så underbart som gör livet fantastiskt.
  jag kan omöjligt förstå vad ni går igenom men jag önskar er energi och styrka för att ta er igenom den värsta stormen och komma ur den med ny glöd.

  vackert skrivet aldra käraste syster.
  jag har också lärt mig något under detta år som gått.
  tänk på min jättesjuka vän som fick livet tillbaka och alla dessa små underbara änglar som fick ge sitt.

  underskatta aldrig vad vi har för det är värt så mycket.

  SvaraRadera