onsdag 24 november 2010

Panodil är good shit!


Min smarte make kom på att liten faktiskt sovit bättre två nätter när han fått Panodil så inatt fick han det. Och gissa! JAAAAAAAAAAAA! Han sov som en liten gud inatt. Vaknade EN, 1, ONE (ja, ni fattar!) gång oh somnade om snabbt efter att han fått medicin och välling. Så liten har alltså ont någonstans. Nu ska vi bara komma på var. Känns ju ganska enkelt kanske att komma på att det var Panodilen som hjälpt innan, men när man är fysiskt och mentalt slutkörd så är det inte ens enkelt att komma ihåg det allra mest självklara.

Tack alla ni som gett förslag på vad vi kan göra. Vi har tyvärr testat allt det ni gått igenom. Allergier, öronen, vaggningar av alla de slag osv. Men som sagt. Imorgon och på fredag ska vi träffa två vetenskapliga människor som förhoppningsvis kanske kan ge oss mer än dem vi redan träffat. Jag har även kontaktat en "hokus-pokus"-kvinna som ska kunna känna av litens energier. Jepp, jag tror på sant jag.

Fortsättning följer.

3 kommentarer:

 1. Härligt!! Ett stort steg i rätt riktning!

  SvaraRadera
 2. Underbart! Man ska absolut använda sig av alvedon. Det är bra grejer! Spännande med hokus-pokus kvinnan. Berätta hur det gick snälla. kram

  SvaraRadera
 3. tjoooooooooooooooohoooooooooooooooooo!!!
  heja er.
  nu ska ni bara fatta var det är han har ont.
  kanske gaddarna.
  stackars liten va.
  bra jobbat pappafeddick!

  SvaraRadera