tisdag 28 juni 2011

Vad är din drog?

Ett tag var min drog godis. Eller ja, inte ett tag - stora delar av mitt liv har godis varit min drog. Träning har varit den andra... paradoxalt nog...

Just nu kan jag bara komma på en sak som är min drog. Det jag inte kan andas utan och det jag inte vill vara utan. Barnen. Helst av allt så skulle jag vilja vara med dem nästan hela tiden. Jag skulle vilja säga upp mig från jobbet och plugga. Då kunde jag få vara MYCKET med barnen. Men verkligheten ser en annan ut och mitt drogberoende får hålla sig till den mildaste grad den kan när jag snart kommer att bli en heltidsarbetande småbarnsmor. Igen.

Min mammas drog är att shoppa till sina barnbarn. Och choklad.

Min systers drog är hennes barn. Och hennes kamera.

Min pappas drog är hans barnbarn. Och att fixa och trixa.

Jag vill också ha en drog till. Tids nog.

Så, vilken är din drog?

5 kommentarer:

 1. Just nu har jag två droger. KÖTT, helst nötkött. drog nr ett är jordgubbar med vispgrädde

  SvaraRadera
 2. Hej Linnea,

  Kul att du hittat till min blogg OCH att du faktiskt lämnar en kommentar :) Känner vi varandra eller du är en av dem som bara råkat snubbla in här?

  SvaraRadera
 3. Min katt. Och böcker.

  SvaraRadera
 4. Hej! Hittade dig på din sida på Facebook :)
  Mina droger är Marabou mjölkchoklad,sova , massage och att få röra på mig. Skulle nog inte fungera utan dessa, jo kanske utan chokladen :) Hoppas du mår bättre nu och att du fått vila lite.

  SvaraRadera
 5. ja du har ju redan svarat på mig... helt rätt. barnen, kameran och jag tror tyvär facebook kanske kommer med på ett bananskal där oxå...

  SvaraRadera