fredag 1 juli 2011

Välbehövlig resa

Jag har kraschat. Kroppen har sagt ifrån. För många sömnlösa nätter och för mycket oro kring sonens hälsa. Mannen min har varit hemma i en vecka nu och tagit hand om barnen medan jag tagit hand om mig själv. Har dock en bit kvar för att orka med igen. Därför tog vi beslutet att åka iväg på en sol- och badresa med barnen. Igår (!) bokade vi och på söndag bär det av. Ja, såna är vi. I ett nötskal. Varför planera för mycket? Snabba puckar liksom!

Åtta dagar på familjevänligt hotell med alla tänkbara barnanpassade aktiviteterna. Nu ska det packas! Återkommer med en uppdatering när vi är på svensk mark igen! Tjhoooo!

3 kommentarer:

 1. Ulrika Wedberg3 juli 2011 14:40

  Skickar lite extra kraft till dig! Vet precis hur det känns, och hur viktigt det är att få tid att komma ifatt igen! Ni gör helt rätt i att "rymma" iväg hela familjen för att få perspektiv och mest av allt NJUTA! Hoppas ni får det underbart! Och fortsätt kämpa, det är värt det!

  SvaraRadera
 2. Njut av semestern och av varandra! Skönt att komma iväg och inte tänka på något annat än mys.

  Halkade in på bloggen av någon konstig anledning, kul att fortsätta följa er trots att jag inte är kvar.

  SvaraRadera
 3. Nej men hej Emma! Vad kul att du hittat hit. Välkommen :) Kom över när du vill och längtar efter de finaste barnen som finns!

  SvaraRadera