onsdag 19 december 2012

Tårarna fullkomligt sprutade

I måndags fick jag reda på att jag har mitt jobb kvar. Jag fick också reda på att jag inte fått någon av de två tjänster jag sökt i denna omorganisation. Jag blev placerad på en tjänst som jag aktivt och medvetet valt bort.

Känner mig så ledsen och besviken. Givetvis är jag tacksam över att ha jobbet kvar då andra kollegor blivit uppsagda. Men var hittar jag min morot, min sporre, i en roll som jag inte intresserar och utvecklar mig i närheten så mycket som de jag sökte gör?! Dessutom är den rollen jag helst ville ha, och har kompetens för, vakant. JAG VILL HA DEN! Men icke. Får inte.

Så ikväll bröt jag ihop. Har gråtit som aldrig förr. Är så väldigt ledsen.

Vad hade du gjort?!

3 kommentarer:

 1. Klagat, pratat med facket, sökt nytt jobb men även försökt anpassa mig antar jag. Utnyttja situationen till att visa att du är överkvalificerad kanske?! Svårt att sätta mig in i hur det är på ditt jobb då vi har så olika typer av arbete men jag tänker på dig! kram.

  SvaraRadera
 2. Men usch vilken tråkig sits! Att tjänsten du verkligen ville ha desutom är vakant gör ju saken bara ännu värre! Vem sparar de den till? =(

  Jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort. Sökt mig därifrån tror jag. Försökt att se det som en chans att göra något nytt.

  Men det är svårt.

  SvaraRadera
 3. tänka under mammaledigheten kan vara en ide.
  kanske kommer på nått.

  SvaraRadera