måndag 11 juli 2011

Å vad vi har njutit!

Sunwing med all inclusive är nog, eller ja borde vara, alla barnfamiljers dröm! Jag har nog haft min livs bästa semester! Och det skulle jag aldrig ens kunnat drömma om för två veckor sen. Att åka till ett hotell anpassat för barn trodde jag varken var min, min makes eller våra barns grej. Men vi är totalt sålda på detta koncept. Helt fucking amazing skulle jag kunna uttrycka det.

Barnen sov hela nätterna och långt n på morgonkvisten, rummet var suveränt, maten var fantastisk, poolerna var många, havet var ljummet och människorna som jobbade på hotellet var oerhört trevliga och hjälpsamma. Mängders med mängders aktiviteter för barn från tre år, minidisco på kvällarna med Lollo & Bernie, filmvisning på många ställen på hotellet, solskyddade lekplatser osv. Fem plus från oss! Det här kommer vi definitivt att göra om.

Jag har hämtat upp lite energi. Absolut. Men. Ja. En liten bit kvar har jag allt. Svårt att jobba ikapp all förlorad energi. Mindre än tre veckor kvar till nästa läkarbesök med sonen... Kan dock bli tidigare då vi börjat misstänka ett återfall med hans maginfektion. Ger läkarna här i stan en chans till, sen tackar vi för oss. Det är en av mina strategier för att behålla mer energi än jag lägger ner.

JUST DET JA! Jag överlevde flygningen denna gången också. Och för andra gången i mitt liv fick jag komma in i cockpit på grund av min flygrädsla. Übercoolt där inne. Men även om jag kände mig lugn när jag gick ut därifrån var det inte lika kul när planet studsade fram och tillbaka på grund av turbulens i en timmes tid. Tilliten som jag byggt upp när jag var inne hos piloterna liksom bara försvann. Men. Nu sitter jag här och njuter av alla de underbara minnena som jag ännu en gång skapat med mina finaste.

5 kommentarer:

 1. Emma (Algots morsa)12 juli 2011 10:48

  Vad härligt att höra! Jag har tänkt på er :) Välkomna hem!
  Puss och Kram från Algot och Emma.

  SvaraRadera
 2. Låter härligt det där! Jag vill också åka på solsemester och bara vara, men sambon diggar inte bara vara - han blir så rastlös då. Vi gör istället en favorit i repris i september och åker till Mosel/Frankrike/München, inte illa det heller.

  //Emma

  SvaraRadera
 3. JAG VILL OXÅ LIGGA OCH LÖKA PÅ KANTEN AV EN POOL.låter helt underbart och som en dröm för mig. förutom flygresan.

  ses snart

  SvaraRadera
 4. Skönt att ni haft det bra!!! Har alltid tänkt att det där med allinklusive inte är min grej men efter korearesan med liten kotte ifjol så tänker vi att nästa gång vi drar iväg är barnen lite äldre och vi tar ett allinklusive så även vi vuxna får semester :-) Berätta gärna mera vart ni var exakt :-)

  SvaraRadera
 5. Låter helt underbart Sussie, det var ni värda allihopa. Du får ta och svänga förbi det Gula Huset någon dag och berätta mer!

  Kram Maria

  SvaraRadera