fredag 19 februari 2010

Uppdatering


Ja, vad ska man säga. Läget har förändrats lite sen undersökningen i förra veckan, men inte tillräckligt för att jag ska ha något att skryta med. Är nu uppe i 70 pannor, precis som när dottern min föddes. Vill gärna låta bli att gå upp allt för mycket till men en viss bloggare, M, lägger ofta upp smaskiga bilder på godis och semlor på sin blogg, som jag bara inte kan blunda för.

Är nu i v 38+1. Dottern föddes i v 39+1.

Imorgon kommer faren min hem från USA. Så efter det är det lugnare om vi skulle behöva åka till förlossningen mitt i natten. Kanske det bebis känner av?!

6 kommentarer:

 1. Men din mage är ju pytteliten!!! Åhå, skyll på mig du när det kommer till godiset.... ;-)

  SvaraRadera
 2. Haha, jo men det är ditt fel. Du kan ju inte inbilla dig att du kan lägga ut en massa godisbilder utan att jag påverkas av det :)

  SvaraRadera
 3. Fyy, vad du är fin. Väldigt väldigt orättvist. Jag ser ut som en flodhäst när jag är gravid.

  kram, dorro

  SvaraRadera
 4. ser ut som magen sjunkit ner lite... nu kommer bebis snart tror jag, nästa vecka någon gång.

  så de e så.

  PUSS och skicka hit 20000 kr så jag kan komma å hälsa på va...

  SvaraRadera
 5. Nina - Kallar du mig för fluga nu också ;) Exakt så känner mig. Så lätt i kroppen att jag skulle kunna flyga iväg när som helst. Behöver förmodligen ingen lustgas när bebis föds eftersom jag ju redan flyger då :)

  Tack Dorro! Känner mig dock inte übersnygg just nu, men inte något annat hel. STOR är väl egentligen känslan just nu...

  Syster - Om jag hade haft pengar så hade jag garanterat skickat dem till dig :( Magen har inte sjunkit alls. Bebis kommer troligtvis inte fixera sig eftersom där är hyffsat mycket plats i mitt bäcken pga foglossningen. Men då brukar bebisen fixera sig under förlossningen istället.

  SvaraRadera