torsdag 18 februari 2010

Oändlig kärlek

Den 13 maj 2007 föddes en prinsessa på Västerviks BB. Förlossningen var inte smärtfri men den gick snabbt och resulterade i något som vi snart skulle förstå var vårt livs kärlek - vår dotter. En sådan händelse glömmer man aldrig. Snart ska vi få uppleva det igen. MEN! Det kommer ju alltid ett men. Känner just nu att jag har ångest över min "egentid" med dottern. Snart kommer jag att behöva dela min kärlek till två små älsklingar och en lite större - ja, mannen min ska ju inte glömmas bort i det hela. Men hur gör man det?! Ser på vänner som har fler än ett barn att det faktiskt går, men tänk om jag blir den första i världshistorien att misslyckas?? Jag är väldigt redo att klämma ut bebis nu, samtidigt som min ångestladdade hjärna emellanåt vill att bebisen ska bo kvar i magen ett tag till så att jag kan få ge all min kärlek till bara ett barn ett tag till. Men nog ska det gå. Kärleken till bebisen som bor i mig är ju redan oändlig. Hmm, verkar som att jag också kan. Kanske därför det kallas för oändlig kärlek?

4 kommentarer:

 1. Jag fick också den känslan några dagar innan det var dax, är nog något man måste gå igenom!

  SvaraRadera
 2. Jag hade precis dom tankarna innan Noel föddes. Hur skulle jag hinna med min prinsessa och skulle hon känna sig utanför osv osv. Men allt funkar hur bra som helst. Hon ÄLSKAR sin lillebror och vill inget hellre än att vara med honom. Och säger jag att hon är min lilla älskling så är hon väldigt noga med att fylla i att Noel också är det. Men visst jag känner mig skyldig ibland men då ser man till att ha en lite egentid med henne. Läsa bok brukar det bli. Så oroa dig inte så mycket över det. Det kommer bli underbart. En familj är mer perfekt med fler än ett barn! kram kram

  SvaraRadera
 3. men du! du kommer hinna med att ha egentid med mika iallafall. jag lovar. du å hon får cykla in till stan och äta bakelser på nått bageri en gång i veckan eller så får ni gå en promenad bara du och hon ibland. man kan lämna in bebis på barnpassning i malmö på ett väldigt bra ställe har jag hört.
  och när bebis sover kan ni bara kraaaaamas eller staka pankakor tillsamans.

  you can do it.

  PUSS

  SvaraRadera
 4. Du kommer bli en underbar tvåbarnsmamma! Det är jag säker på!!! Den bästa!

  SvaraRadera