tisdag 12 januari 2010

Här har det hänt grejer


Jobbade på fm idag. Efter det kom min snygge man och hämtade mig och vi åkte till Lasarettet för att göra tillväxtultraljud på liten. Men, liten är inte så liten längre. 2255 g för att vara exakt... om det nu går. Beräknad födelsevikt om jag går tiden ut är ca 3600 g. Ungefär var dottern skulle landat om hon stannat kvar i magen tiden ut.

Sen blev det lunch med N och O och självklart en massa bebissnack. Underbart!

Efter lunchen bar det av till sjukgymnastiken och mitt kärringpass. Men det är otroligt skönt att få lov att röra på sig även om inte ens en ynka liten svettdroppe tittar fram. Inte ens i närheten alltså!

Hämta på dagis, handla och sen premiär på den populära barngympan här i stan. Dottern är fortfarande i extas. Nästa vecka får pappsen hänga med så att dottern får ut mer av gympan än när den lätt handikappade mamman följer med.

Middagen stod färdig på bordet när vi kom hem. Visst har jag det bra?! Och nu sitter jag vid datorn och äter min dagliga dos av godis. Så är det bara. Jag är beroende. Inget att göra åt. Jag tänker inte förneka det!

Och om någon undrar om vagnen är på väg så är svaret - NEJ. Jaja.

2 kommentarer:

  1. jag måste erkänna att jag inte ser alls vad som är vad på den bilden... kunde lika görna vara en liten kamel där inne i din mage.
    kan man få någonslags beskrivning...

    SvaraRadera
  2. Mysigt med bild men verkar vara liten blyg en som inte vill visa upp sig :-) ta hand om er!

    SvaraRadera