onsdag 6 januari 2010

Blockoholic?

Är inne på blocket säkert 7000 gånger om dagen. Letar efter smågrejor... typ, som en vagn till bebisen. Idag har jag äntligen fått numret till sega tjejen med vagnen så imorgon ringer jag henne för att reda ut hur vi gör. Kan inte låta bli att oroa mig ändå. Tänk om hon är en skummis som försöker lura mig på pengarna? Är även på jakt efter en ståbräda. Kunde aldrig tro att de var så dyra! Men men. Skam den som ger sig liksom.

Boar för fullt här hemma. Tvättade alla dotterns gamla spädiskläder igår. Inte mycket kvar, så lite bebisklädsshopping får det nog bli ändå. Men inte på blocket. Är frälst i MeToo så jag får gå ner till affären i stan som säljer det märket!

Nappar ska kokas, BB-väskan ska packas. Några saker måste inhandlas tills dess. Ingen panik tänker du?! Jo, men här har du en tjej med kontrollbehov. Kunde du aldrig anat va... Och ja, en amnings-BH måste också inhandlas och det är ju inte det lättaste. Enligt en vettig försäljare så skulle man vänta till två veckor innan beräknad dag. Men seriöst! Bebisen kan ju likväl vara född då! Och inte tänker jag strutta omkring på BB med tuttarna hängandes fritt. De har ju liksom vuxit explositionsartat denna graviditet och jag kan bara gissa vad som händer när mjölken kommer... Men i alla fall. En BH ska alltså inhandlas också, vilket så klart känns en aningen stressande.

Bebislakan och bebistäcke har jag överlämnat till min mor. Skönt!

Hoppas nu mina hjärna inte får för sig att det finns en massa andra "måsten" innan storken tittar förbi.

1 kommentar:

  1. jag vill oxå hjälpa till med nått... kan jag skaffa något unisexigt?

    eller....

    komigeeen. idag har jag iallafall handlat sliiiiime till storasyrran.

    puss

    SvaraRadera