onsdag 9 december 2009

Trött, tröttare, BÄTTRE!

Jo, men jag mår faktiskt bättre. Min ischias har släppt. Fogarna baktill är nog så uttänjda nu att det inte återstår så mycket mer. Fogarna fram till har börjat strula, men så länge jag håller ihop benen så går det bra. Kryckorna hänger med ett tag till. På fredag ska jag till doktorn. Ska bli oerhört spännande att se vad det resulterar i.

Jag har 22 arbetsdagar kvar totalt innan jag tar semester inför barnafödandet. Inte speciellt mycket kvar. SKÖNT!

Är alldeles strax 28 fullgångna veckor och de hemska mardrömmarna om att mannen min lämnar mig är återkommande. Har också drömt om att bebisen kommer ut som en 6-månaders, som en kines, som en bebis som har ett ansikte där ansiktet ska sitta och ett på baksidan av huvudet och så vidare. Inte speciellt normalt nä, men normalt för att vara en kraftigt hormonellt påverkad kvinna.

Mannens kusin gjorde en pendel över både min mage och handled för att läsa energin i min kropp. Båda gångerna visade pendeln att det är en lite pojke som bor i min mage. Det är dessutom det jag trott hela tiden att det är. Spännigen stiger inför den 3 mars. Tänk om pendeln OCH min kvinnliga intuition har rätt?!

1 kommentar:

  1. en liten grabb .... wooooohooo. jag hoppas att det inte är en kines med två ansikten... det hade blivit konstigt.

    SvaraRadera