onsdag 30 december 2009

Nyårsfest med barn

Ja, nu har vi blivit vuxna på riktigt. I år är inte vi de enda med barn på nyårsafton. Det var vi i och för sig inte förra året heller då vi spenderade nyår med fam F i Italien. Men det är våra vänners barn, inte andras barn, som är med i år. Jag kommer inte att vara ensam om att inte dricka snaps under kvällen. M ammar och kommer göra mig sällskap. Underbart!

Har nyss bläddrat igenom vårens HM-katalog. Tyckte det mesta var skitsnyggt, tills jag tänkte efter. Det vara samma sak sist jag hade en stor kula på magen. Hur mysigt det än må vara att ha en bebis växande i sig, så längtar jag tills jag kan ta på mig "vanliga" kläder. Trånar efter allt jag ser nere på stan, allt i HM-kataloger och inbillar mig själv att min kropp kommer att återhämta sig lika snabbt som efter första graviditet. Jaja, drömma kan man ju! Det för mig utsökt att tänka på den otroligt fina klänning jag ska ha på mig imorgon. Den får benen att se smala, långa och otroligt fina ut. Färgerna framhäver nog de bästa av mina ansiktsdrag. MEN, oavsett hur snygg klänningen är så kommer jag att se ut som ett vaggande tält i den. Så är det. Men inte ska jag klaga inte. Gravida kvinnor är ju det vackraste som finns. Inte sant mannen min?!

Nu är det dags att sova, för imorgon väntar en sjudundrande fest med fam B, fam P/D, A och så vi så klart. HÄPPi NJU JER på er mina läsare!

3 kommentarer:

 1. Satt med HM katalogen oxå och insåg efter en stund att jag suktade så mkt pga att jag i nuläget inte kan ha något alls. Förväntar mig inte heller att jag kommer springa runt i en liten bikini i sommar :P Skönt att ha en fin klänning att sätta på dig. Själv struntar jag i det och sätter på mig den som jag ser minst köttbulleprinskorvig ut i och hoppas på nästa år ist. Hoppas ni får en alldeles underbar kväll! Hälsa mannen din oxå! Kram

  SvaraRadera
 2. Nyårsfest med barn is the shit! Tack så mycket för igår! Jag såg inte skymten av ett vaggande tält, du var superfin! Ge F en tack-kram från oss och så en bamsekram till världens mysigaste Mika!
  Kram

  SvaraRadera
 3. du e skitfin sussi. inte alla som kan ha på sig sin förlovningsklänning när de är supergravida. jag längtar tills du ploppar fast jag har sån sjuuuuuuk ångest över att jag inte får vara i närheten.

  PUUUUUUSS

  SvaraRadera