fredag 1 april 2011

Nu är måttet rågat

Jävla-skit-helvetes-piss-fanskaps-drygjävelskaps-läkarvård det finns här! Åkte in akut med sonen idag som var alldeles apatisk, spydde och hade över 40 graders feber. Vet ni vad läkarfanskapet kollar?! JO, HANS ÖRON! Eh, va?! När jag nämner min sons Clostridium och att han haft kraftiga diarréer i tre månader så säger han:

- Jag är jourläkare här. Har du sett så mycket folk det sitter och väntar i väntrummet? Dina frågor får du ta med din ordinarie läkare.

Eh, va?!

Vad i helvete ska man ta sig till???

5 kommentarer:

 1. Stackars lilla Eli, hoppas att han kryar på sig snart. Alicia har precis varit sjuk med samma symptom som du beskriver. Åkte oxå in akut, lite titt i öronen o halsen => svaret: det e ett virus som går, du ska vara glad att du ammar eftersom hon inte får i sig annat....????....Tack för den:-(

  Nu är hon dock frisk och mår bra igen:-) Så massa krya på dig kramar till liten och styrkekramar till er.

  Kram Nicole

  SvaraRadera
 2. kontakta n[gon jävla skittidning som kvälsposten eller aftonbladet och blås upp en stor pinsam artickel. mins du nament på skitläkaren?

  gå till en annan läkare och få hjälp för elush.

  pudd o krya på

  SvaraRadera
 3. Dåligt!! Jag skulle faktiskt också gå vidare. Kanske inte tidningen men jag skulle i vart fall ta kontakt med chefen för verksamheten på akuten och berätta om mottagandet! Den informationen vill de säkert ta del av!

  Hoppas i vart fall att Eli är bättre, stackarn!!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Kanske var ett ovanligt dåligt aprilskämt ...

  SvaraRadera