måndag 27 december 2010

Från monsterbebis till mönsterbebis

Vår lille grabb har gjort en helomvändning! För lite drygt två veckor sen sov båda barnen över hemma hos mina föräldrar. Två nätter. Liten sov i eget rum hela helgen. Han SOV! Han vaknade en gång första natten och två gånger andra natten. Så när han kom hem fick han genast eget rum. Men det funkade så klart inte. Liten vaknade en gång i timmen och var ledsen. Dagen efter hade jag dock en mycket klarare hjärna än vad jag haft på nio månader så jag pusslade ihop vad som hade hänt den sista tiden. Jag pratade med hans läkare och fick mina funderingar bekräftade. Sedan fem nätter tillbaka dricker liten inte ens välling på natten. Han sover nu helt plötsligt HELA nätter. Det är liksom helt galet. Han har dessutom, minst, två tänder som är på väg ut men sover ändå bättre än han någonsin gjort i hela sitt liv. Han sover även bättre dagtid.

All sömn har gjort att han är så härlig. Ja, det var han ju innan också. Men nu kan han faktiskt mysa med oss i famnen. Det funkade inte innan. Han har dessutom fått bättre aptit och är rent allmänt en gladare bebis! Tänk va! Om du är mer intresserad i detalj hur vi gjort för att få hans sömn bättre så får du höra av dig till mig. Vill liksom inte utelämna min son i detalj så här.

3 kommentarer:

  1. tjooooooooooooooooooooooooooohoooooooooooooooo. sötaste busBebin

    SvaraRadera
  2. Jag är mycket intresserad.. låter nämlign lite som min trollunge, bara det att hon är 16 månader.. Hoppas att allt är bra med er förutom sömnbekymren!! Kram Lotta

    SvaraRadera