fredag 13 januari 2012

MUMMs

Ikväll delar vi en flaska bubbel. Mumm för att vara exakt. "Vår" champagne. Sen blir det bubbelbad. Fredagsmys på hög nivå idag. Vad gör ni?

3 kommentarer:

 1. Ja, inte har vi såå mysigt! Det blev bara jag och Jonas, för Ella bor hos min mamma så ofta hon bara kan. Mamma har ju flyttat in på vår gata så hon är ju inte långt bort, men det känns så ibland!

  Jonas tränade igår och jag tog mig ett bad i badkaret, själv, fast med tända ljus!!!

  Ikväll är i vart fall Ella laddad för lördagsmys för hon har blivit helt frälst i "Gladiatorerna", eller som en kompis unge sa, "Traktorerna"!!

  Vi har plockat ut vårt sovrum nu på morgonen idag så nu ska jag åka till affären och köpa vit färg. Sen ska väggarna bli vita, golvet lackas vitt och så småningom ska det in och bli en stor garderob med skjutdörrar.

  Jonas tog sina skidor och drog till Nybro idag för att hitta lite snö att åka lite på!! Tror han börjar få lite nerver av att inte kunnat åka någon gång ännu och Vasaloppet närmar sig!!

  KRAM, saknar dig massor!!

  SvaraRadera
 2. För vår del firade vi att lillkillen fyllde 2 veckor med att se På spåret. Han var nöjd i famnen och vi lyckades höra alla ledtrådar, framgång från förra veckan!

  Gällande ditt förra inlägg så vet jag ju inte hur du såg ut innan du blev mamma, men nog sjutton ser du jäkligt bra ut nu!

  SvaraRadera
 3. Hej Sussie! Längesen jag läste din blogg, får bli ändring på det! Kram

  SvaraRadera