fredag 6 januari 2012

Längtan har tagit fart igen

Usch. Känslan är malande igen. Vill bara få bort den omedelbart. Lägga den i en liten låda och kasta bort den för alltid. Känslan blir inte lättare av att jag vid två mediala sittningar fått reda på att vi under 2012 ska bli en medlem till i familjen. Förstår inte hur det ska gå till. Så bort med tankarna. Men så svårt det är när längtan är så stor.

6 kommentarer:

 1. Räknas inte husdjur också som medlemmar?

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jadu en liten en hade varit mer än välkommen hos oss under 2012... vart har du gjort dina mediala sittningar... skulle behöva lite andlig vägledning.

  Men som sagt, tycker bebis nr 3 låter som en härlig idé... vem vet, du kanske blir sådär oplanerat gravid :-)

  //Emma

  SvaraRadera
 3. Så jobbigt att du mår sämre igen! Och vad konstigt att ditt medium har sagt något så konstigt. Är ni på gång att skaffa en hund eller ska det komma någon gammal flamma till F dragandes med en unge (nääää den var taskig, men jag hoppas att du inte blir ledsen). Eller kan det vara så att du ska prata med F en gång till??

  Jobbigt i vart fall att det känns jobbigare igen. Kan det vara för att du varit ledig mer nu under jul, det känns forhoppningsvis bättre när du kommer tillbaka till jobbet och vardagslivet igen!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Nenna och Hannah - nej nej nej. Inte ett djur till i detta huset! Enough is enough. Men Hannah, har faktiskt tänkt den tanken... Tänk om F har eller har haft något vid sidan om... Hemska tanke. Men tanken på att det faktiskt skulle bli en till i familjen under 2012 är ju bara en tanke. Att det skulle bli verklighet är ju så låååångt borta det kan bli. Existerar inte ens om jag skulle prata med F igen. Han vill inte och kommer inte att ändra sig :(

  Emma. Föreslår att vi ses och pratar om det??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter toppen med att ses över en fika och prata.

   Emma

   Radera
 5. Spännande. kanske det kommer tokroliga överraskningar i ditt liv det här året.
  i vilken form de kommer får vi väl vänta med spänning och se.

  puss - vad roligt att du börjat blogga igen... för mig alltså

  SvaraRadera