lördag 4 februari 2012

110

Ansvarar för kommunikation inom två projekt på min arbetsplats. Båda två är i sin peak nu och jag kämpar för att hålla mig flytande. Min lediga dag som jag har en dag i veckan är inte att tänka på nu. Igår satt jag och jobbade till 23:45... Med andra ord. Bloggen, barnen, livet, vänner, träning och allt annat som sätter guldkant på tillvaron blir lidande nu och ett tag framöver. Efter regn kommer sol. Det positiva i denna arbetsbelastning är att jag för första gången på år kan säga att jag trivs riktigt, riktigt bra på mitt jobb. Kors i taket, eller nåt.

Hur ser ditt liv ut nu?

5 kommentarer:

 1. Vad roligt det är att trivas så på jobbet. Både roligt o viktigt! Annars hade de där 110% känts väldigt jobbiga ju. :-)

  Mitt liv ser just nu ut som en enda stor jakt på sömn. Min lilla bebis har fått för sig att han ska leva rövare i sängen o hålla mig vaken större delen av natten. Och han vägrar desutom ligga själv. Lite jobbig sits just nu men jag försöker tänka efter varje natt att det nu är en natt närmare till att han sover HELA nätter. Fungerar ibland o ibland inte.

  SvaraRadera
 2. Härligt Sussie! Att jobba mycket när man trivs brukar fungera bra i perioder. Känner själv så då jag jobbade mycket hela förra året. Men nu trivs jag med att lulla runt här hemma med lille Anton :) Johan är hemma en vecka till sedan börjar allvaret då jag ska reda ut allt själv. En utmaning, men en trevlig sådan! kram på dig!

  SvaraRadera
 3. ojoj. håll huvudet ovanför ytan bara.

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Har inte upptäckt att du finns här igen förrän nu..men så fint! Idag har jag en härlig dag med mycket egentid. Daniel o Linus är i Hestra o åker skidor och Casper och jag har en dag helt själva. Har krävt några månaders funderingar över livet men nu börjar jag landa och komma tillrätta med vad jag tycker är viktigt och vad jag vill, skönt. Vad kul att du trivs på jobbet nu! Många kramar till er!

  SvaraRadera
 5. Härligt, då känns det värt alla jobb och slit och annat som man inte hinner med:) Själv förskör jag komma på vad jag vill jobba med....efter många år av att inte jobba.... Tack för senast, så nice. Sköt om dig kära kuzze, många kramisar, L

  SvaraRadera