söndag 25 december 2011

Låt bli min son!

Min son är världens sötaste. Charmig som få. Energisk som få. Skulle han vara äldre än 1,5 år... kanske närmre skolåldern hade han haft alla former av bokstavskombinationer. Men han är 22 månader och håller på att upptäcka livet med en massa energi, vilja och kraft. Han tycker att livet är ett äventyr och vill inte missa något. Men shit vad mycket skit han och vi får ta. En kompis har föreslagit att vi ska ta med honom till en kiropraktor för att de tydligen ska kunna trycka på något som gör att han lugnar ner sig. WTF?! Andra i vår närhet har antytt att han är lite väl energisk och kanske inte mår bra. WTF?! LÅT HONOM VARA! Vi älskar honom för den han är, oavsett om han har någon bokstavskombination eller ej. Han är som han är. Det är hans personlighet. Kan ni inte acceptera honom för den han är så håll er ifrån oss!

Och ja, jag fick ett skal till min iPhone.

7 kommentarer:

 1. emma (Algots morsa)26 december 2011 09:54

  Ni är grymt starka.
  Stora kramar från oss!

  SvaraRadera
 2. Helt rätt tänkt! Galet att föreslå kiropraktor... Varför kan man inte se barnens styrkor istället? Det är så lätt att hitta fel.

  SvaraRadera
 3. oj vilka har du träffat, ingen som vågat säga nåt sånt till oss! idagens samhälle behöver man ,ycket energi och vassa armbågar så go for it E!

  SvaraRadera
 4. Nä, jag tror verkligen inte att det är något "konstigt" med pojken. Ella var också helvild, så många gånger jag har undrat hur vi ska orka, om det kommer att bli lugnare och om det är något "fel" på henne. Men hon har lugnat sig och det tror jag att E också kommer att göra. Att Ella är som hon är beror nog på att hon har en sådan personlighet men också på att hon fått såååååå mycket uppmärksamhet. Hon har liksom aldrig behövt att vara själv eller sysselsätta sig själv utan alltid massor av upptåg och "för mycket" stimulans. Så kanske är fallet med E också, inte kanske på samma sätt men jag tänker att han fått sååå mycket stimulans av att inte kunna sova och träffa så mycket sjukhuspersonal och så vidare? Bara en tanke....

  E kan inte vara bättre än han är, för han är ju E!!!!!!

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Tack alla. Han är så underbar min lille vilding. Älskar honom!

  SvaraRadera
 6. sussie, vad fan. vad är det för människor som föreslår sånt? get rid of them....
  eli är underbar, härlig och charmig. Tacka g-d eller nåt annat för att han har energi, är glad och skrattar. PUSS från hans moster och kusiner som älskar honom..)

  Kuzze Linda

  SvaraRadera
 7. oooh, ja. vi har fått höra det i 5 år. oftast e det hans mammas fel också att han e så "sjukt jobbig".
  men dessa pojkar kommer göra något med sitt liv. något stort. de har viljan, energin och nyfikenheten till sin fördel.

  moster anna ÄLSKAR yrvädret Eli och hans äldsta buskusin!

  SvaraRadera