måndag 21 november 2011

P.S. I´m back! D.S.

Jo, det är sant. Jag är tillbaka. Stängde aldrig bloggen, tog bara en välbehövlig paus. Av olika men MÅNGA anledningar. Förra veckan tog jag beslutet att stänga ner mitt konto på Facebook. Jag måste eliminera saker i mitt liv som stjäl min energi. Jag behöver energin till så mycket annat, till exempel mina barn, min snygge man och jobbet. Ja, för nu har jag börjat jobba och börjat komma in i vardagslunken igen. Så. Mitt konto på Facebook är inte nerstängt men jag använder det inte. Står mest och samlar damm. Kanske tar jag upp det igen, kanske stänger jag det helt.

Jag har fått en "fet smäll" och försöker sakta men säkert att återhämta mig. Därför plockar jag bort saker ur mitt liv, för att fokusera på det som är viktigt. Och en sak som ÄR viktig för mig, det är att skriva. För jag är den jag är och den jag är älskar att skriva och skrivandet gör att jag mår bra. MEN! Jag kommer helt klart garanterat att stänga bloggen om ni inte börjar lägga in kommentarer. Det kallas för att ge och ta. Man kan liksom inte bara ta. Ger ni mig inte energi i form av kommentarer så kommer denna bloggens existens att upphöra. Punkt slut. Så. Välkommen tillbaka till mig och jag är den jag är!

8 kommentarer:

 1. Låter lite som mig, har eliminerat facebook i stort men behöver verkligen skriva av mig! Kram.

  SvaraRadera
 2. Kul att du är tillbaka! Ett tag trodde jag nästan att jag räknades som obehörig...

  SvaraRadera
 3. Känns bra att du bloggar igen. Hoppas att du kommer att få massor med välbehövlig energi!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du är tillbaka! Gillar ju att läsa dina tankevurpor, så hjärtligt välkommen tibbaka!!

  SvaraRadera
 5. Du är den du är och jag är glad att du är tillbaka!! KRAM

  SvaraRadera
 6. Kul att du är tillbaka. Tack för senast!

  SvaraRadera
 7. jippie, you are back! jag är glad att bloggen är tillbaka. jag är själv stressad, och precis som du tar bort element som ger mig dålig energi, jag inte mår bra av. Det är ok att göra så. Jag är 36, har 3 barn och har inte tid med nåt utom det som är viktigt. TACK. PUSS, DIN KUZZE

  SvaraRadera
 8. tror att man är vuxen när man lårt sig säga nej till det som stjäl ens energi.
  heja dig.

  puss

  SvaraRadera