söndag 23 maj 2010

Sömnlöst

Belisen vaknade strax innan kl 3 inatt. Efter det kunde han inte riktigt komma till ro. Stackarn. Och stackars mig. Sen blev det stackars min man också. Och så har det varit stackars oss hela dagen. Belisen kommer inte till ro. Troligtvis magen som spökar. Jag har fått oxytocin på spray utskrivet. Det är det hormon som gör att utdrivningen av mjölk ska funka. Verkar ha gjort susen. Så vår trötte bebbe har fått mjölk på flaska idag. Verkar inte som att hon orkar suga direkt från mina tuttar.
Magen hans verkar bättre, trots att det är den som troligtvis hållit honom igång i väldigt många timmar nu. Hans eksem är under behandling och nästan borta nu. Dessvärre måste han behandlas mot sin astma igen, men sen ska den nog bli bra. Om en månad ska vi göra pricktester för att se om han reagerar mot katterna. Efter det tar vi det slutgiltiga beskedet om adoption eller ej.
Vi får se vart allt det här leder till. Men han växer ju som han ska så vi är positiva även om det är väldigt mycket stackars oss. Men visst ska det bli människor av oss igen. Tills dess får vardagen se ut så här.

1 kommentar:

 1. gulligaste belisen.
  vi hoppas och önskar att din lilla mage slutar busa snart.
  vi hoppas att du inte e alergisk mot hårbollarna som bor i ditt hus.
  har köpt medicin till magen idag och vi hoppas att den hjälper.
  stackars dig att vara så liten och inte kunna förklara vad som e jobbigt.
  snart kommer vi och klappar dig försiktigt på magen.
  pussåkram till er alla.

  moster & Co

  SvaraRadera