torsdag 19 november 2009

Livet är gott!

Morgonen idag började med frukost med hela familjen, vi har nämligen semester resten av veckan! Åkte sen till MVC för att få akupunktur. Fick träffa en ny barnmorska. Hon var alldeles underbar och gullig. Hon svarade på alla mina miljoner frågor och var verkligen en person i min smak. Å andra sidan jämför jag med min nuvarande barnmorska som knappt säger ett ljud, än mindre svarar på mina frågor. Ska träffa den "nya" barnmorskan två gånger till. Har jag samma känsla efter de gångerna ska jag rakryggad be om att få byta till henne. Så är det!

När jag kom hem från akupunkturen packade vi in oss själva i bilen tillsammans med en massa andra saker och åkte iväg mot Vellinge. Eller ja, vad mannen och GPSen sa. Skoja att jag var pissed när vi åkte till Malmö för att GPSen sa det!!!! Jävla skitmanick. Tror att den tagit oss till rätt ställe en enda gång. Ville trampa och banka och skrika sönder den när den hade tagit oss till Malmö och sen dirigerade tillbaka oss mot Ystad. Jaja, tur att jag inte är lika dåligt funtad som tekniken och kunde ta oss till Vellingeblomman och deras Tomteby. Dottern var salig, jag var salig. Mannen, var... ja, han tyckte det var kul att vi var saliga.

Efter det skulle dottern sova och jag och mannen passade på att köpa inredningsprylar i lugn och ro. Att handla inredningspryttlar har liksom blivit något obligatoriskt i vårt liv, trots att vi har semester. Så är det att vara husägare. Alldeles, alldeles underbart!

Nu är vi på Andys lekland i Malmö. Imorgon bär det av till Köpenhamn för att gå på Tivolis julmarknad. Åååå vad jag njuter av att vara med min familj!!

1 kommentar:

  1. åååååååååååååååååååååååååh vad ni har det mysroligt!
    låter så najs.

    saknar er alla jättemycket!!!

    puss på er

    SvaraRadera