torsdag 11 augusti 2011

Vågar inte känna efter

Så fort jag släpper in tanken på att jag snart ska "skiljas" från mina två små älsklingar för att återgå till jobbet så kommer klumpen. Men jag försöker att inte tänka på det. Måste försöka njuta av min sista vecka som mammaledig med dem. Måste! Har försökt att njuta till max den sista tiden. De är så underbara mina små knyten. Det bästa som finns. Kommer att ha sjuklig ångest nästa vecka vid denna tidpunkten. En massa gråt. Men. Usch.

3 kommentarer:

  1. Kände du samma ångest förra gången, eller är det värre nu?

    SvaraRadera
  2. Det är annat nu. Har varit hemma med två godingar denna gången. En av dem har varit sjuk under stora delar. Känner mig snuvad på bebistiden men oerhört lycklig över att ha fått mer tid med min prinsessa. Älskar nu två troll liksom. Lillebrors utredning är dessutom inte klar och stressar över det...

    SvaraRadera
  3. Försök inte för mycket. Bara var. Ta en promenad och lyssna på vinden. Titta ut över fälten. Plocka några små vilda blommor längs asfalten och ställ dem i ett vattenfyllt glas när du kommer hem. Drick varmt te. Och föreställ dig inte framtida problem som du ändå inte kan lösa nu, i dag.

    SvaraRadera