torsdag 17 mars 2011

Hey blue-eyes!

Ett av de största minnena jag kommer att ha från vår månad i USA är de otroliga mängderna kommentarerna min fantastisk vackre son fick om sina blåa ögon. De är bara blå. Inte gröna, inte bruna, inte gula - HELT BLÅA. Varken jag eller maken min har blåa ögon. Men sonen vår har fått dessa havsblåa fina ögon och han drar blickar till sig. I alla fall i USA. Sen att han inte är blyg alls och babblar med alla han ser gör ju inte saken mindre. Han har fått så mycket uppmärksamhet på vår resa. Stackars lilla loppan hamnade i skymundan, men var väldigt stolt över att "Alla tycker om min lillebror, han är ju så fin".

3 kommentarer:

 1. Han är så söt så det förstår jag att han fick mycket uppmärksamhet. Mika är ju också så söt med sitt hår, och hon är väl van att få mycket uppmärksamhet för det hemme i Sverige. Skönt att hon inte blev avundsjuk, utan kunde bjuda lillebror på den uppmärksamheten!

  Vi var så nära att ringa er igår och kolla om vi kunde komma förbi. Kändes som att det var betydligt mycket närmare till er än hem till Oskarshamn när vi var i Karlshamn!!! Hade gjort det om ni varit hemma lite längre tid, kände att ni kunde få komma i ordning lite innan vi kommer och hälsar på er igen!

  SvaraRadera
 2. AMEN! Hannah! Klart ni skulle ringt. Hade varit så härligt om ni kommit. Men vi ses väl snart ändå?!!

  SvaraRadera
 3. han e framförallt skitcool er son

  SvaraRadera