onsdag 9 februari 2011

En explosion är nära

Det känns som att jag skulle behöva berätta en massa saker som jag har inom mig, men jag kan inte. Inga "dåliga" saker men väldigt personliga. Hur pratar man om saker som egentligen inte är jobbiga att prata om, om det nu är så att den man behöver prata med tycker att det är jobbigt?! Ja, jag vet att jag är kryptisk. En box-säck kanske skulle få mig att må lite bättre. Kanske.

5 kommentarer:

 1. Tror inte att genvägar hjälper i längden. Om det är en person du måste prata med, måste du prata med personen. Det lär ju hända förr eller senare. Och senare kanske läget är mycket förvärrat.

  Du säger ju att det inte är dåliga saker, så personen kanske inte tycker att det är så jobbigt att prata om det när ni väl pratar?

  Tid, tålamod och respekt.

  Jag hoppas ni kan prata om det som bekymrar dig. Prata, reda ut eller vad det än är som kommer utav det.

  Lycka till!!

  SvaraRadera
 2. Nina: TACK! Vi får prata sen när vi kommer hem igen. Jag är nog lite väl ivrig ibland och måste liksom lära mig att coola ner mig. Resan innebär nog (kanske) lite distans.

  Angelica: TACK! Du är en klok kvinna du. Håller med dig om allt förutom en sak. Det jag vill prata om ÄR jobbigt för den personen jag vill prata med. Annars hade det liksom inte varit en "grej". Men tiden får utvisa. Måste coola ner mig, se fg svar :)

  SvaraRadera
 3. cooooola ner dig. ta en paus. en lång paus. samla dina tankar. slå lite på en box säck.
  och ta upp det igen. om ett halvår kanske. eller ännu senare.

  SvaraRadera
 4. Ja, syster. Du är klok. Men ack vad svårt det är.

  SvaraRadera