onsdag 20 februari 2013

Ojojojojoj

Tiden rinner iväg. Skötbordet och alla kläder är färdigt. Lampan på bebisens rum är uppsatt. Min säng är bäddad. Bebisens säng ska skruvas upp i helgen. BB-väskan är packad.

Håret är färgat och klippt, ansiktsbehandlingen bokad, restaurangbesöket med maken gjort, biobesök med dottern färdigt, tågresa med sonen avklarad. Det enda som är kvar egentligen från min tidigare lista är att boka in hotellfrukosten. Blir förhoppningsvis i nästa vecka!

Men trots allt detta så har jag sååå mycket mer att göra på min lista än allt det ovan. Vill få upp gardiner, sy ett draperi, fixa en grej till dotterns cykel som hon ska få i maj och så vidare. Saker som egentligen inte är viktiga. Så ja, jag skjuter upp dem. Sover nästan dagarna i ända. Sömnen är ju inte min bästa vän nu på grund av min jobbiga foglossning. Så jag tar mina sömnpauser oftare istället. Vilar upp mig liksom.

2,5 vecka kvar till beräknad nedkomst. Första barnet kom på bf -5, andra barnet kom på bf. Undrar så när nummer tre behagar att titta ut. Vad tror du?

1 kommentar:

  1. jag säger. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
    shit och ponfritt. tänk inte på allt som ska göras. sov sov och SOV så mycket du kan nu och njut av att ha all tid i världen för de två monsterna du har på utsidan. snart får de ge lite av sin tid till en till liten karamell.

    SvaraRadera